Hunder som trives i kostymer

Noen hunder er mer komfortable i kostymer enn andre. Selv om de fleste er ok med å ha på halsbånd, som strengt tatt er et tilbehør, så er det stor forskjell på et umerkelig bånd rundt halsen og hele klesplagg som dekker pelsen.

Hunder er ulike når det kommer til hva de er vant med, og hva de er komfortable med å ha på. Noen raser har lang tykk pels, som gjør at de fort blir varme med klesplagg. Her er det viktig å vite hvilken rase du har med å gjøre – og å kjenne personligheten til hunden godt.

Oftest med kostymer er små hunder med kort pels best egnet, de er fysisk sett godt egnet til å ha på plagg. De kan gå i små jakker og luer uten at det plager dem. så klart kan hvilken som helst hund bli forvirret, eller irritert, hvis de ikke er vant til å ha noe over seg, dette vil variere på oppdragelsen og temperamentet deres. Som hundeeier må man kjenne dyret sitt godt.

Man kan fint kle ut hunden sin med antrekk og tilbehør uten at det plager hunden. Det finnes mange gøyale kostymer på fra partyking.no som man kan prøve ut. Så lenge man kjenner dyret sitt og vet at det trives i kostymer så er det bare gøy, og når du har det gøy er sjansene store for at hunden din har det og!

shesha