Innredning for de som har hund

En hund er menneskets beste venn og er med oss overalt. Enten det er ut på tur, på biltur eller i sofaen. Hunden elsker å være en del av flokken, men samtidig er den et dyr som elsker skitt den har sporet opp. Og den drar det med inn. Mang en gang har man blitt oppgitt og stengt hunden i buret, for alt det er hundespor på stuebordet og opp etter veggene.

Så hvordan kan man innrede huset best for å holde hundehår og skitt unna? Det skal vi se på i denne artikkelen om hunder, innredning og rengjøring.

1.Hold hunden bort fra vinduene

Har du opplevd hvordan vinduene ser ut etter at du fikk hund? Noen hunder jakter, og vil alltid bjeffe mot alle lyder og katten som løper seg utenfor. Sørg for å trekke for noen vakre gardiner som går helt ned til gulvlistene. Finn den beste inspirasjon med Jotex rabattkode, som har gardiner for å holde hunden borte fra vinduene.

2.Kurvstoler

Kurvstoler er både moderne og tidløse. Med jotex rabattkode kan du få med kurvstol til hunden også. Kurvstoler er elegante og tar liten plass. Og når hunden kan slappe av i godt selskap så vil den også forstå at sofaen er for mennesker. I kurvstolen kan man dandere med puter og pledd slik at hunden får den aller beste komforten.

3.Lær hunden å være selvstendig

Hunder er som barn, man må tørre å slippe dem litt etter litt. En hund som blir dullet og koset med i en hver sammenheng vil aldri klare å løsrive seg og bli engstelig og ukontrollert når den må være alene. Gi den et eget rom som den kan trekke seg tilbake til og ikke la buret bli en straff, men en belønning. I buret har den sin komfort, sover bedre og gjør at du får det ryddigere og renere.

shesha