Hunder under Halloween

Kvelden hvor barn og unge trekker seg ut på gatene i halloween-kostymer for knask eller knep er ikke alltids like gøy for hunder. Det er ting du kan sette deg inn i for en Halloween med hund. Her er noen enkle tips som du kan holde deg til om du skal feire eller ikke feire Halloween.

Godteri og tur på Halloween

Godteri som er beregnet på mennesker, passer neppe for dyr. Spesielt hunder bør unngå sjokolade og andre søtningsstoffer som kan være direkte farlig for dem. Du kan enkelt sørge for sikker feiring med hund ved å legge bort alt godteri, dersom du har barn som har vært ute på “knask eller knep”. I stedet for godteri for mennesker, kan du gi hundesnop. Når det kommer til tur, bør det gjøres før folk trekker ut i gatene med skumle antrekk. Du kan eventuelt gå tur etterpå også. De skumle antrekkene kan skremme dyr, da det ikke er et hverdagslig syn for kjæledyr flest. Hunden din kan dessuten ha en kosekveld hjemme med deg og dine heller. Du vil neppe havne opp i en ubehagelig situasjon med en redd hund og fremmede.

Kostymer på Halloween

Hunder flest foretrekker å gå fritt og kunne bevege seg naturlig. Slik det er viktig for deg med komfortable klær på tur, slik er det også for https://www.aimn.no hunden. Det beste alternativet er å la hunden få slippe å ha på seg et kostyme, men det finnes ting du kan være oppmerksom på når det kommer til kostyme. Kostymet bør i så fall være komfortabelt og passelig slik at hunden kan bevege seg i det. Det er ingen nyhet at hunden kan bli usikker av feil antrekk. Hunden kan ende opp med å bite på kostymet og prøve å vri seg utav det.

shesha